Välkommen
6 november 2009
Dagens lunch blev
Heta räkor i cocosmjölk
10 stora skalade räkor (finns frysta på Willys)
½ röd paprika
1 vitlöksklyfta
2 msk het chilisås
ca 1 dl cocosmjölk
några stänk fisksås
lite salt, vitpeppar och lite chilipulver
Jag äter detta med sallad, och riven permesan. Men ris eller pasta funkar också.
Skiva vitlöken och fräs den lätt i stekpannan med olja. Hacka paprikan och stek den snabbt.
På med räkorna som får stekas ca 3-4 min inte mer då blir dom sega. Häll på cocosmjölken, chilisåsen, fisksåsen och kryddorna, låt detta puttra några minuter. Färdigt att servera. Lätt, snabbt och väldigt gott.
Självklart kan man ta fler räkor, men detta är beräknat för mig som är GBP opererad och inte kan äta så mycket.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Oj det där såg supergott ut.
Det vattnas i munnen på mig nu.
Ojoj, det måste jag prova när jag kan äta fast mat igen.
Tack för tipset :D
Så gott det där såg ut. Det ska jag nog ta och prova någon dag. Det är kul att prova nya rätter.
Ha en fin helg!/Ingrid
Ser helt underbart gott ut. Det ska korieras i helgen.
Ha en riktigt hrälig helg min vän.
Vi måste snart ses igen.
Kram kram Madde
Kan inte du gnugga av dina kokkonster på mig?
Jag vill oxå kunna!
Skicka en kommentar