Jag bakar och lagar mat utan recept, det har jag alltid gjort.
Men frågan är vad jag gjorde för speciellt med den här bulldegen, bullarna smakar som Wienerbröd.
Det kan ju inte bero på att jag har farinsocker istället för vanligt vitt socker. Lite mer margarin än vanligt visserligen, måste var det som satte extra smak på dom.
Önskar att jag nu hade doft och smakblogg så ni alla kunde känna den otroligt goda doft som sprids i stugan.
Ja, inte bara doften så klart Här varsågoda ta en bulle eller två.
Degen färdig att kavla ut
Smör, kanel och farinsocker på.
Innan jäsningen
Jäst 30 min.
Efter 8 min i ugnen.
Latte och nybakt kanelbulle är så gott.
3 kommentarer:
mums ;)
Önskar oxå att du hade en doft och smak blogg, för de såg fantastiskt goda ut!!
Kram
Mums gottis . nästan känner doften av de goda bullarna
Skicka en kommentar