Välkommen

26 februari 2012

Helg är topppen

Fredag var jag ledig och åkte till Täby C med Gabrielle och Wide för att kolla butikerna lite. Hem och gjorde mig i ordning för en utekväll med Helena på The Public nere i Åkersberga.

Ett mysigt ställe att träffa sina vänner på. Vi åt en god middag sen delade vi på en flaska vin, några drinkar lyckades vi också få i oss. Ännu en rolig kväll fick vi.

Lördag och dags att åka och möta upp Michaela och Signe på IKEA. Köpte nya tallrikar och djupa skålar och lite annat plock. Vinkade hej då till Michaela, så åkte Micke Signe och jag hem till Åkersberga. Signe hade sin resesäng med sig, men inte ville hon ligga i den inte. Nej, det skulle bäddas i Mickes säng brevid mormor :-) Micke fick bädda upp extrasängen i vardagsrummet.

I ottan kom strykarkatten in genom kattluckan, hur han nu lyckas med det eftersom han inte har någon magnet runt halsen som öppnar upp luckan, hmmm ?????
Han var hungrig och hoppade upp på bänken där torrfoderpåsen stod, den började han tugga på.
Den katten kommer ofta in till oss på nätterna, jag undrar verkligen vem som äger den.
Kallt om nätterna ju.

Signe sov till 8 sen var det dags för frukost. Nu sitter hon och myser i vår säng och tittar på Pippi Långstrump :-) Vi ska äta lunch sen ska vi möta upp Michaela och säga hej då till Signe för den här gången..


 Gott med sötpotatis och dippsås.
Snart sovdags, lite filmtajm innan.

Inga kommentarer: