Välkommen

5 juni 2010

Härlig Lördag

Blev det idag.

Men Fredagen var inte fel den heller. Var hos Lilian och fikade på f.m, sedan var det dags att susa hemåt eftersom Signe var på väg för en övernattning.
P och Michaela ska fira Michaelas examen till en Fil.kand. Grattis min duktiga dotter.

Vi åt kassler, mimosasallad, färskpotatis och majskolvar till middag.
Gott tyckte Signe.



Mmmm mormors mimosasallad är smarrig.



Majskolvar är mer än gott, en delikatess tycker Signe.



Mycket bus och lek efter middagen som avslutades med jordgubbar och grädde. Signe hjälpte mig att plantera i nya betongtråget, fint blev det tyckte Signe.


Sen var det dags för pyjamas och mys i mormors famn. Tog inte många minuter så sov Signe så gott.



Hon vaknade först 7.30 i morse efter att vi gått upp. Frukost sen var det bus på tomten med Smilla, dockvagn och studsmatta. Full fart framåt.






Katten Sfinx tycker väldigt mycket om Signe



Och Signe tycker om kissen.



Efter lite f.m fika så åkte vi och hämtade Gabrielle, Lone och Wide för färd mot Täby Galopp och en härlig loppis. Som vanligt blev det mängder med fynd, mest kläder och skor till tjejerna. Mellanmål avnjöt vi i strålande sol i solstolarna vid hamburgertältet. Så fyndade vi vidare, och alla var glada för allt fint vi hittade.



Wide är skogalen och var överlycklig för sina 4 par. Wides svarta remsandaler hon har på sig kostade 5 :-, så man blir ju inte direkt barskrapad på den här loppisen.



Signe tyckte om sin docka, sina 2 par skor, keps, solhatt, sina 2 tröjor och 3 par jeans för ca 150 :-.

Men lyckligast var nog Lone som fick en uppstoppad Duva av denne snälla man. Först skulla han ha 100 :-, men ändrade sig och gav bort den. Enkelt husdjur som inte behöver varken, mat vatten eller kärlek. Den bara sitter på sin pinne och kommer ingen vart.



Gabrielle och tjejerna skulle till Lilian för en myskväll. Signe och jag åkte hemåt och där väntade Michaela och P till Signens glädje. Vi grillade och hade en härlig avslutning på en toppendag. Mysigt att få ha Signe hos oss, och mysigt för hennes föräldrar att få ha en vuxenhelg på hotell.

Kanonmysig dag i strålande sol med mina härliga tjejer.

I morgon väntar nya äventyr, och Isabelle och Anton kommer hem ifrån Kina.

Inga kommentarer: